Μαύρος Γενάρης: Ο Προκόπης, ο Αλέξης και οι συν αυτώ βάζουν ταφόπλακα στην Μακεδονία μας!

8/1/2023

25 Ιανουρίου 2019 - Η δολοφονία μας

Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την Μακεδονία μας! Μόνο εμείς μπορούμε να σηκώσουμε την ταφόπλακα που ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι οι παρατρεχάμενοί τους έβαλαν στην Μακεδονία μας, δίνοντας μέσω της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών την δυνατότητα στους σλαβοσκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες" που ομιλούν την "μακεδονική" γλώσσα. 

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όλους αυτούς που έπεσαν πάνω στην ιστορία της Μακεδονίας μας και την κατασπάραξαν. 

Οι υπουργοί του Τσίπρα που σήμερα πηγαίνουν από κανάλι σε κανάλι και μιλούν για τα εθνικά μας δικαιώματα, είναι κατάπτυστοι! Αλλά και αυτός του υπουργείου εθνικής άμυνας, ο Αποστολάκης, οδηγεί το μυαλό μας στην τρέλα! Από άνδρας του στρατού έγινε άνδρας της κυβέρνησης Τσίπρα, και δεν δίστασε να υπογράψει το ΦΕΚ - δολοφόνο της ελληνικής ιστορίας. 

Όλοι αυτοί, τα ονόματα των οποίων φιγουράρουν στο ΦΕΚ, μιλούν σήμερα για δημοκρατία, ενώ είναι αυτοί που κατασπάραξαν την ίδια την δημοκρατία!

Ο Παυλόπουλος, ω ο Παυλόπουλος! Που σήμερα τον καλούν πατριωτικοί σύλλογοι να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις υπέρ του έθνους! Μα καλά, καθόλου ντροπή δεν μάς έχει απομείνει;;; Με την δική του υπογραφή, την οποία έβαλε άρον-άρον, έπεσε βαριά η ταφόπλακα στην ιστορία, αλλά και στο παρόν και στο μέλλον μας! 

Ο Παυλόπουλος, τον οποίο πολλές πατριωτικές ιστοσελίδες τον εμφανίζουν ως δημοκράτη που μιλά για τα ιστορικά δίκαια της Ελλάδας μας! Αν είναι δυνατόν, να ξεπλένουμε τοιουτοτρόπως την πιο επαίσχυντη πράξη που έκανε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στην νεότερη ιστορία μας! Δηλαδή τι, δίνουμε συγχαρητήρια στον δήμιο της Μακεδονίας μας; 

Έχουμε ηθικό χρέος να μην ξεχάσουμε και εν ευθέτω χρόνω να δράσουμε! Αν δεν θέλουμε να εξαφανιστούμε ως έθνος των Ελλήνων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου