Μάθημα σε γαλλικό σχολείο: Ένα κορίτσι μπορεί να πιπιλίζει... Δεν φαντάζεστε την συνέχεια!


4/4/2023

Ανήκουστα όσα διδάσκονται τα παιδιά σε ένα γαλλικό σχολείο, στο μάθημα σεξουαλικής αγωγής!

Σύμφωνα με μαρτυρία που δημοσιοποίησε ο σύλλογος Les Mamans Louves, το συγκεκριμένο μάθημα σεξουαλικής αγωγής έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2023 στο σχολείο Ovides στο Saint-Etienne.

Συμμετείχε από την πλευρά της εθνικής εκπαίδευσης μία νοσοκόμα, η οποία δίδαξε μεταξύ άλλων στα παιδιά τα κάτωθι:

"Για ευχαρίστηση, ένα κορίτσι θα μπορούσε να πιπιλίζει το πέος του αγοριού και αντίστροφα το αγόρι πιπιλίζει τον κόλπο του κοριτσιού και μπορεί να καταπιεί κάτι... Και πάντα για πλάκα, ένα κορίτσι θα μπορούσε να χαϊδέψει απαλά τους όρχεις του αγοριού και θα μπορούσαν να κάνουν σεξ από τους γλουτούς..." Δεν παρέλειψε βέβαια να μιλήσει στα παιδιά και για το δικαίωμα αλλαγής φύλου. Πηγή: lemediaen442.fr

Οι μαμάδες των παιδιών όταν έμαθαν τι συνέβη σε εκείνο το μάθημα, διαμαρτυρήθηκαν εντόνως. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά δεν ανέφεραν αμέσως στους γονείς τους όσα διαδραματίσθηκαν στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. Δεν ήξεραν τι άκουγαν, ντρέπονταν, δεν ήξεραν πώς να εκφραστούν.

Ίδια γεγονότα συμβαίνουν σε παγκόσμια βάση, και ιδιαιτέρως στις ΗΠΑ, όπου προωθούνται σε σχολικές βιβλιοθήκες βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης παρόμοιου περιεχομένου με την "διδασκαλία" της Γαλλίδας νοσοκόμας. Το φαινόμενο παρατηρείται και στην Ελλάδα.

Αναπόφευκτα τίθεται ο έντονος προβληματισμός: Πού αποσκοπεί αυτό το μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα παιδιά του δημοτικού σχολείου; Γιατί πρέπει ένα παιδάκι που ακόμα δεν έμαθε να διαβάζει καλά-καλά, να μάθει για αυτού του είδους τα "πιπιλίσματα";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου