Εξόργισε τους Ποντίους η Ναταλία Γερμανού που είπε, τελικά, ότι έκανε πλάκα!...


 29/5/2023

Η Ναταλία Γερμανού και ο συνεργάτης της στην εκπομπή του Σαββάτου αστειεύτηκαν κατά της Γενοκτονίας των Ποντίων, προβάλλοντας την φωτογραφία του σφαγέα Κεμάλ. Δίκαιη η οργή της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας,

η οποία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι επικοινώνησε με την εκπομπή για να διαμαρτυρηθεί, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν ανάρμοστη. Ο τύπος στην εκπομπή προέβαλλε την εικόνα του Κεμάλ, λίγες μόνο ημέρες μετά την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού... για να αστειευτεί!!!...

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία ζήτησε από τους συντελεστές της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται" να γίνει επανορθωτική τοποθέτηση και αποκατάσταση του γεγονότος. 

"Δυστυχώς, η σημερινή τοποθέτηση τόσο της κυρίας Γερμανού όσο και του κ. Κορδώνη σε καμία περίπτωση δεν μας καλύπτει και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να έχουν αντιληφθεί το τραγικό σφάλμα που έχουν διαπράξει".

"Αντί να ζητήσουν συγγνώμη και να πουν ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός που δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναληφθεί, μας έκαναν και υπόδειξη ότι είδαμε μόνο την εικόνα και δεν παρακολουθήσαμε ότι έκαναν πλάκα".

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, για να καταδείξει την σοβαρότητα και τραγικότητα του λάθους της Γερμανού, ανέφερε ένα παράδειγμα με έναν Εβραίο πολίτη και τον Αδόλφο Χίτλερ.

"Τους καλούμε να σκεφτούν πόσο λογικό θα ήταν να έβλεπαν έναν Εβραίο πολίτη να εμφανίζεται σε σταθμό της χώρας με μπλούζα που απεικονίζει τον Χίτλερ και να προβαίνει σε αντίστοιχους ανάλαφρους αστεϊσμούς μπροστά στις οθόνες εκατομμυρίων πολιτών που βίωσαν τη ναζιστική θηριωδία".  

Και συμπληρώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας: "Έπραξαν ακριβώς το ίδιο μπροστά στο ελληνικό ακροατήριο, καθώς ο πνευματικός καθοδηγητής του Χίτλερ ήταν ο Μουσταφά Κεμάλ, του οποίου τα θύματα ήταν εκατομμύρια πρόγονοι των συμπολιτών μας".

 Η αλήθεια είναι ότι αυτή και κάθε άλλη Ναταλία, δεν θα τολμούσαν να κάνουν πλάκες με τα δεινά άλλων λαών. Μόνο για τα δεινά των Ελλήνων θέλουν να αστειευτούν, πόσο ανόητο, πόσο γελοίο, πόσο τραγικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου