Αριστοτέλης Γκούμας, 12 Αυγούστου 2010: Το αλβανικό μίσος ξέσπασε πάνω στον Λεβέντη μας! Οι φονιάδες δεν τιμωρήθηκαν ποτέ!


12/8/2023

Έκανε να βγάλει τα γυαλιά του για να τ΄ ακουμπήσει στο κομοδίνο, πλάι στο κρεβάτι. Έτσι συνήθιζε. Μα θυμήθηκε ότι δεν φορούσε πια γυαλιά. Ούτε υπήρχε κομοδίνο στον νέο του κόσμο.  Αριστοτέλης Γκούμας, τον σκότωσαν οι Αλβανοί, επειδή μιλούσε την γλώσσα των προγόνων του, ελληνικά!

Το αφιέρωμα στον περήφανο Έλληνα, τον Αριστοτέλη Γκούμα, που δολοφονήθηκε άνανδρα από Αλβανούς στις 10 Αυγούστου του 2010, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ

Δυστυχώς και τραγικώς, οι δολοφόνοι του Αριστοτέλη Γκούμα, όπως και του Κωνστανίνου Κατσίφα, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. 

Και τίποτα δεν θα αλλάξει προς υπεράσπιση του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου μας, όσο αποδεχόμαστε την μαλθακή και υποχωρητική συμπεριφορά των ελληνικών κυβερνήσεων που μέσα στο διάβα του χρόνου, ποτέ μα ποτέ, δεν αντιμετώπισαν ως όφειλαν τον αλβανικό επεκτατισμό, που είναι έτοιμος να εξαφανίσει την ελληνική μειονότητα. Τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα της ελληνικής υποχωρητικότητας και μιζεροπάθειας, είναι η στάσης της απέναντι στον φυλακισμένο Μπελέρη. Ο Έλληνας, εκλεγμένος Δήμαρχος της Χειμάρρας, είναι πολύ καιρό στις αλβανικές φυλακές, ενώ εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι την διπλωματία με την κυβέρνηση του Ράμα. 

Μόνο να μην υπάρχει κι άλλος Έλληνας νεκρός στην Βόρειο Ήπειρο, ας προσέξουμε επιτέλους!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου