Άγριοι Κροάτες δολοφόνησαν τον 29χρονο Μιχάλη φίλαθλο της ΑΕΚ


8/8/2023

Μία οικογένεια στην Ελλάδα βυθίστηκε στο πένθος. Γιατί ο 29χρονος Μιχάλης δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν χθες το βράδυ. 

Οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αργά το βράδυ της Δευτέρας επιτέθηκαν σε Έλληνες φιλάθλους της ΑΕΚ. Γιατί η αστυνομία τους επέτρεψε να μπουν οπλισμένοι σαν αστακοί στην χώρα μας; 

Εντοπίστηκαν στην εθνική οδό οι Κροάτες και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Είχαν έρθει όμως με οργανωμένο σχέδιο. Παραπλάνησαν τους αστυνομικούς. Σκορπίστηκαν. Χρησιμοποίησαν τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας. Κατόπιν, πήγαν με τα πόδια προς την Νέα Φιλαδέλφεια. Και τελικά, σκόρπισαν τον θάνατο.

Ο νεαρός Μιχάλης από την Ελευσίνα μαχαιρώθηκε από αυτά τα κτήνη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ανεπάρκεια της πολιτείας σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη καταναλωτική, εγωπαθή και άρρωστη κοινωνία μας, γεννοβολά θανάτους. 

Ανείπωτη θλίψη για τους γονείς του νεαρού Έλληνα, των οποίων η ζωή τυλίχτηκε πια με το μόνιμο σάβανο του πένθους, ενώ στο σημείο της δολοφονίας οι φίλοι του έχουν σχηματίσει με κεράκια το αρχικό γράμμα Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου