Ζάρκοβα, επιστήμονας Ηλιακού Συστήματος: Έρχεται δεκαετία παγετώνα και παγκόσμιου λιμού! Ποια υπερθέρμανση του πλανήτη;

10/10/2023

Η Ζάρκοβα (Valentina Zharkova), ερευνήτρια του Ηλιακού Συστήματος, προειδοποιεί σε πείσμα αυτών που υποστηρίζουν την καταστροφική υπερθέρμανση της γης ότι την δεκαετία του 2030 ο κόσμος θα βιώσει μία εποχή παγετώνων και θα επέλθει παγκόσμιος λιμός!

Σε μια συνέντευξη του 2019 με τον βραβευμένο Καναδό δημοσιογράφο Stuart McNish στο πρόγραμμα Conversations That Matter, η Valentina Zharkova, συγγραφέας κορυφαίας παγκόσμιας έρευνας και πολυάριθμων πρωτοποριακών δημοσιεύσεων, εξήγησε ότι παρατηρούν σημάδια μείωσης της ηλιακής δραστηριότητας από το 2015. Η Ζάρκοβα ισχυρίζεται ότι ο κόσμος θα βιώσει μια μίνι εποχή παγετώνων και παγκόσμιο λιμό από το 2030.  

Η ηλιακή δραστηριότητα έχει μειωθεί με τρόπο που παρατηρήθηκε μόνο κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Ηλιακού Ελάχιστου, το οποίο συνέβη για τελευταία φορά κατά το Ελάχιστο Maunder, γνωστό και ως «ελάχιστο μακράς διαρκείας ηλιακών κηλίδων», πριν από 400 χρόνια. Η έρευνα της Zharkova δεν έτυχε έγκρισης επειδή εξέτασε τις επιπτώσεις του ήλιου στον καιρό και δεν κατηγόρησε αμέσως την «ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή» για όλα όσα συνέβαιναν.

Ανέφερε την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA), την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA) και άλλους ερευνητικούς οργανισμούς που έχουν παρατηρήσει αυτή την τάση με διάφορους τρόπους, αλλά έχουν κρύψει τις πληροφορίες από το κοινό. Σύμφωνα με αυτούς, η σημαντικά μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε δραματικές κλιματικές και καιρικές αλλαγές, όπως η μαζική παγκόσμια ψύξη συγκρίσιμη με μια μίνι εποχή των παγετώνων.

 «Μεταξύ του κύκλου 25 και 11 ετών του κύκλου 26 [του λιγότερο ενεργού κύκλου] και μεταξύ του κύκλου 26 και 27, θα είναι η πιο κρύα περίοδος στη Γη και θα την αισθανθούμε λόγω έλλειψης βλάστησης», είπε η Zharkova, η οποία έχει επίσης διδακτορικό στην αστροφυσική. Αυτό σημαίνει ότι μετά την ενεργό περίοδο κατά τη διάρκεια του «Ηλιακού Κύκλου 25», η Γη θα αντιμετωπίσει εξαιρετικό κρύο, ακραίες καιρικές συνθήκες, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις από το δεύτερο μισό αυτής της δεκαετίας έως τις αρχές της δεκαετίας του 2050. Η Ζάρκοβα επεσήμανε το 2030 ως την αρχή αυτού του φαινομένου και προειδοποίησε ότι η δεκαετία του 2030 θα είναι τόσο κρύα που θα υπάρξουν σοβαρές ελλείψεις τροφίμων.

Υπάρχει ήδη μια καταπιεστική άρχουσα τάξη που προσπαθεί να μειώσει την προσφορά τροφίμων για την τάξη των σκλάβων. Αυτό θα διευκολύνει τη δουλειά τους. Απόσπασμα άρθρου - Πηγή

Μακριά από κάθε θεωρία συνωμοσίας, όλοι ξέρουμε ότι οι άνθρωποι του μεροκάματου είναι οι σκλάβοι των σύγχρονων κοινωνιών. Και είναι αυτοί που ήδη αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχει μειωθεί η αγοραστική τους δύναμη, ενώ ταυτόχρονα η ακρίβεια των βασικών ειδών διατροφής έχει χτυπήσει κόκκινο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου