17 Ιουνίου 2024: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και την προκλητική συμπεριφορά του Τσίπρα

 
12/6/24

Ο Τσίπρας, τις ημέρες που πρόδωσε την Μακεδονία μας και τίμησε τους σλαβοσκοπιανούς, αποφάσισε να το γιορτάσει. 

Προσκάλεσε έτσι τον φίλο του Ζάεφ στο  διήμερο πανηγύρι που ετοιμάζουν στην Αθήνα (17 και 18 Ιουνίου) για να γλεντήσουν την προδοσία που αυτοί αποκαλούν μεγάλη ιστορική επιτυχία. Έφτιαξαν και οι δυο από ένα ινστιτούτο, πιστεύοντας ότι θα επηρεάζουν όλες τις εξελίξεις, προς πάσα κατεύθυνση. Πάντα, εις βάρος της Ελλάδας και του Έθνους μας.

Έτσι, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων,  ενώνοντας τις φωνές, τον θυμό, την αγανάκτηση και την βαθιά πικρία όλων των πατριωτών, εξαιτίας αυτής της ψευδοσυμφωνίας, και καλεί όλους τους Έλληνες σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί όπως αναφέρεται στην ανωτέρω αφίσα, στις 17 Ιουνίου, ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19). 

Επιβάλλεται όλοι οι Έλληνες πατριώτες, ειδικά αυτοί που ζουν στην Αθήνα ή σε μικρή απόσταση από εκεί, να λάβουν μέρος σε αυτήν την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας. 

Οφείλουμε να στείλουμε, ξανά, το μήνυμα προς τους πολιτικάντηδες της πατρίδας μας ότι το μέγα ζήτημα της προδοσίας της μακεδονικής μας ιστορίας ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. 

Και, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που οι προδότες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Όσο κι αν αυτό, σήμερα, φαντάζει ουτοπικό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου