Μίτσκοσκι: Έχουμε "μακεδονικό" στρατό! Εμείς πάλι τον εκπαιδεύουμε κιόλας, χωρίς ντροπή!

 
10/7/2024

Ειλικρινά, ποιος Έλληνας με την στοιχειώδη εθνική λογική και συνείδηση, δεν νοιώθει βαθιά προδομένος και προσβεβλημένος; Εξαιτίας του Σκοπιανού πρωθυπουργού Μίτσκοσκι που μας εμπαίζει και μας φτύνει κατάμουτρα, αλλά και εξαιτίας της απόλυτα ανεξήγητης υποχωρητικότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Από χθες, ο Σκοπιανός Μίτσκοσκι δίνει ρεσιτάλ "μακεδονισμού"  εκεί που συναντιούνται όλοι οι νατοϊκοί, και μαζί τους βέβαια και ο Μητσοτάκης που φωτογραφίζεται χαμογελώντας και δίνει συνεντεύξεις με αυτό το ανέμελο ύφος του πολύξερου. 

Ο Μίτσκοσκι τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η χώρα του είναι η "Μακεδονία", η γλώσσα τους είναι η "μακεδονική", το έθνος τους είναι το "μακεδονικό", και αυτήν την φορά πάει ένα βήμα παραπέρα, μας κουνάει το δάχτυλο ότι η χώρα του έχει τον "μακεδονικό" στρατό. 

Η μεγάλη και τραγική ειρωνεία είναι ότι ο υπουργός εθνικής άμυνας Δένδιας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χούπης, όπως και οι προκάτοχοί τους, υποστηρίζουν με μανία ότι το όνομα της χώρας του Μίτσκοσκι είναι "Βόρεια Μακεδονία". Και όχι μόνο αυτό. Αλλά είναι και περήφανοι που οι δικοί μας εκπαιδεύουν τους Σκοπιανούς!!! 

Δηλαδή, εκπαιδεύουν τους "μακεδόνες" στρατιώτες του Μίτσκοσκι; 

Η παρακάτω φωτογραφία είχε δημοσιευθεί παλιότερα στο newsbreak για να καταδείξει αυτήν την αλλοπρόσαλλη εκπαίδευση μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών "Μακεδόνων". 

Ντρέπεται και η ντροπή με όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος της Μακεδονίας μας. Ντρέπεται κάθε λογικός Έλληνας που ακούει τον Έλληνα πρωθυπουργό να υπερασπίζεται μανιωδώς την προδοτική συμφωνία του Τσίπρα και το μόνο που κάνει είναι να λέει, πάντα με αυτό το ύφος του πολύξερου και πολυπράγμονα ότι οι Σκοπιανοί παραβιάζουν την εν λόγω συμφωνία. 

Ούτε που τους νοιάζει τους Σκοπιανούς τι λένε οι πολιτικάντηδες της Ελλάδας! Γιατί, πολύ απλά, αυτοί κάνουν την δουλειά τους, και την κάνουν όπως τους συμφέρει!... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου