Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Επίτιμη δημότης Φλώρινας η πρόεδρος που σέβεται την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών

 
21/9/2024

Πότε έγινε η τελετή απόδοσης τιμών στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πόσα δεν ντράπηκε να πει, και καθόλου δεν ντράπηκαν να την χειροκροτήσουν!...

Στην χώρα μας, ή δεν θέλουμε να θυμόμαστε εκείνους που κάνουν μέγιστο κακό στο Έθνος μας ή απλά και τραγικά τους ξεχνούμε!

Χθες, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε σε επίτημη δημότης της Φλώρινας. Είναι η γυναίκα που δεν επέτρεψε την ακύρωση της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών, όταν οι Έλληνες μέσω των συλλόγων τους προσέφυγαν δικαστικά, απαιτώντας αυτή την ακύρωση. Η πρόεδρος τιμά το δικαίωμα των σκοπιανών να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες". 

Η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου της πόλης, όπου έγινε η ανακήρυξή της, ήταν κατάμεστη. Και η μαντάμ πρόεδρος δεν δίστασε να μιλήσει για τους ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα, όπως τον καπετάν Κώττα, τον Νικόλαο Πύρζα, τον Πέτρο Χατζητάση. Τον Παύλο Μελά. 

Γιατί να διστάσει; Παλαμάκια χτυπούσαν οι ανοητότεροι των ανοήτων, καθώς την άκουγαν. 

Τιμούμε τον Προκόπη Παυλόπουλο που υπέγραψε την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, τιμούμε και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου που την τιμά όσο τίποτα άλλο στην ζωή της. 

Και οι δυο μάς φτύνουν κατευχαριστημένοι με τα κατορθώματά τους. Μαζί τους, και ολόκληρη η βουλή. 

Και πώς αντιδρούμε εμείς; Χτυπάμε παλαμάκια, οι τραγικότεροι των τραγικών... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου