Ο υπεύθυνος αξιωματούχος επιβολής των Covid-μέτρων έκανε μυστικά σεξουαλικά όργια και παραβίαζε τους δικούς του κανόνες!

 

 21/9/2024

Όλοι βιώσαμε τις άγριες συνθήκες που επικράτησαν κατά την αποκαλούμενη Covid-πανδημία και τα εξοντωτικά μέτρα της, που κατά συντριπτική πλειοψηφία μάς επέβαλε η Αμερική. Ο Αμερικανός αξιωματούχος Δρ Τζέι Βάρμα, που ήταν υπεύθυνος για την αυστηρή τήρηση των μέτρων, επιδιδόταν σε σεξουαλικά όργια! Και δεν φαντάζεστε πού!...

Ο  Δρ Τζέι Βάρμα παραδέχθηκε σε κάποιον (που κρατούσε κρυφή κάμερα) ότι κατά την επιβολή του νόμου για τον Covid στην Νέα Υόρκη, αυτός έκανε μυστικά σεξουαλικά όργια, παραβιάζοντας του δικούς του κανόνες κατά την διάρκεια της πανδημίας!

Ένας από τους χώρους των μυστικών οργίων ήταν στο υπόγειο μιας τράπεζας της Wall Street!

Την απίστευτη ομολογία του Δρ Jay Varma βιντεοσκόπησε κρυφά κι έφερε στο φως της δημοσιότητας ένας ρεπόρτερ, ο Steven Crowder την Πέμπτη (19/9).

Μερικά από τα εξωφρενικά που είπε:

"Είναι αστείο γιατί έκανα όλα αυτά τα αποκλίνοντα σεξουαλικά πράγματα ενώ ήμουν στην τηλεόραση", δήλωσε ήσυχα ο Δρ Βάρμα, αναφερόμενος στο γεγονός ότι έκανε σεξουαλικά όργια την ίδια περίοδο που έδινε καθημερινές τηλεοπτικές ενημερώσεις για τον COVID με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης. 

"Οι άνθρωποι μου έλεγαν: «Δεν φοβάσαι; Δεν ντρέπεσαι;» Και απαντούσα: «Όχι, στην πραγματικότητα, μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου».

Σεξ, ναρκωτικά, πολυτελή ξενοδοχεία και υπόγεια τραπεζών. Στην συνέντευξη με κρυφή κάμερα, ο Δρ Βάρμα αφηγείται πως ο ίδιος και η σύζυγός του νοίκιασαν ένα ξενοδοχείο για να κάνουν ένα σεξουαλικό όργιο με δέκα άτομα τον Αύγουστο του 2020, αφού είχε ήδη αρχίσει να προτείνει μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Επίσης, το 2021, όταν συμμετείχε σε ένα πάρτι περίπου 200 ατόμων κάτω από μια τράπεζα της Wall Street - ήταν η μόνη φορά που ήταν νευρικός, όπως είπε.

Σχετικά με το «εμβόλιο»

Παραδέχτηκε επίσης ότι ανάγκασε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, ενώ αναγνώρισε ότι η ανοσολογική απόκριση που προκαλείται από ένα εμβόλιο COVID δεν διαφέρει από αυτή που προκαλείται από την έκθεση στον ιό.

Όταν ο μυστικός δημοσιογράφος τον ρώτησε αν το σεξ έγινε και με μη εμβολιασμένους, ο Δρ Βάρμα γέλασε, λέγοντάς του ότι η κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου με το οποίο κάποιος έρχεται σε επαφή «δεν έχει καμία διαφορά».

«Όλοι έχουν εκτεθεί στον ιό…είτε εκτεθείτε στον ιό επειδή κάποιος σας ανέπνευσε, κάποιος σας τον έκανε ένεση, είναι η ίδια ανοσολογική απόκριση. »

Όλα αυτά τα έπραττε με την ησυχία του ο Δρ Βάρμ, ενώ την ίδια εποχή άνθρωποι που δεν εμβολιάζονταν, έχαναν τις δουλειές τους. Στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Ελλάδα. 

Ο συνταξιούχος αρχηγός της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης Tom Lapolla, είχε χάσει την δουλειά του κατά την διάρκεια της «έξαρσης» του COVID λόγω απαιτήσεων εμβολιασμού, και τώρα είναι εξοργισμένος:

"Αυτός έκανε όργια... Εμείς χάσαμε τις δουλειές μας. Είναι τυραννία. Πρόκειται για κατάχρηση εξουσίας... Ελπίζω ότι ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας, ή ακόμα και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, θα ερευνήσουν αυτό το θέμα", τόνισε ο Lapolla. Κατ΄ αυτόν, μία συγκεκριμένη μικρή ελίτ κατέστρεψε ανθρώπινες ζωές μέσω των κατασταλτικών μέτρων και των εμβολίων. Πληροφορίες από:Πηγή

Αυτά και πολλά παρόμοια άσχημα και τραγικά, συνέβησαν σε όλες τις χώρες και την δική μας, φυσικά. Το ερώτημα που είναι καυτό, επίκαιρο και αμφίβολο αν ποτέ θα απαντηθεί, είναι εάν ποτέ θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που επέβαλαν τα κατασταλτικά μέτρα του κορωνα-ιού και τους εμβολιασμούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου