Επικίνδυνοι καιροί: Της προδοσίας βράβευση

 
24/9/2024

Αλληλοχαίρονται, αλληλοεπαινούνται και τι καλά περνούν! Της προδοσίας ένθερμα ανθρωπάκια. Βραβείο ειρήνης ρε; 

Περισπούδαστα ύφη, χαμόγελα πλατιά, πάνω στα καλοζωισμένα πρόσωπα όλων των παλιών  συνοδοιπόρων του Τσίπρα, που μέχρι να πεθάνει δεν θα έχει συνειδητοποιήσει ότι με την υπογραφή της ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών, πρόδωσε το Έθνος των Ελλήνων και την Μακεδονία των Ελλήνων. 

Το πήρε το βραβείο του με τίτλο "Νίκος Νικηφορίδης" 2024, εκεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθήνας. Το αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" βρωμούσε προδοσία. 

                                                                                                EUROKINISSI
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μαχαίρωσε πισώπλατα την Μακεδονία μας, καταπατώντας μάλιστα κάθε έννοια Δημοκρατίας στην Βουλή. 153 βουλευτές κι ένας πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, διέπραξαν ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας μας. Αντί να τιμωρηθούν, αυτοπροβάλλονται ως σωτήρες και ειρηνευτές. Την ίδια ώρα που οι σκοπιανοί αλωνίζουν την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, ως οι "πραγματικοί Μακεδόνες" που μιλούν τα "μακεδονικά". 

Ο ανεκδιήγητος Τσίπρας μεταξύ πολλών άλλων κατά την βράβευσή του τόνισε ότι είναι ανάγκη να διατηρηθεί η δυναμική που δημιουργήθηκε για την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής από την Συμφωνία των Πρεσπών. 

Είναι πολύ περήφανος για τον εαυτό του και το έργο του. Του δίνουν αυτό το δικαίωμα οι συνεχιστές του, αυτοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Που δεν τον οδήγησαν στα δικαστήρια για να λογοδοτήσει για την προδοσία της Μακεδονίας και την καταπάτηση της Δημοκρατίας μας. 

Ο ανιστόρητος Τσίπρας μάς κάνει και μαθήματα αλλοπρόσαλλα: Να μην αφήσουμε, λέει, τον εθνικισμό να θεριέψει στην περιοχή περισσότερο. Να εκμεταλλευτούμε την συμφωνία πρότυπο επίλυσης διαφορών στα Δυτικά Βαλκάνια. Γιατί έτσι προωθείται η ειρήνη. 

Τι λες χωρίς να κοκκινίζεις βρε πολιτικάντη; Ζητήσαμε κάτι εμείς από άλλη χώρα; Θέσαμε σε κίνδυνο οι Έλληνες άλλη χώρα, ληστέψαμε την ιστορία της, αμφισβητήσαμε τα σύνορά τους; Για ποιον εθνικισμό μιλάς; 

Είναι επικίνδυνοι οι πολιτικοί στην πατρίδα μας. Κάνουν μεγάλο κακό στην πορεία, αλλά και στην ίδια την ύπαρξη του έθνους μας. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό, και τότε θα πάψουμε να είμαστε οι μαζάνθρωποι που μας εκμεταλλεύεται το εκάστοτε πολιτικό καθεστώς της χώρας μας. 

Βραβείο ειρήνης στον Τσίπρα φέτος, μέσα στην Ελλάδα μας. Άντε, του χρόνου ας το πάρει ο συνεχιστής του, ο Μητσοτάκης. Να μην υπάρχουν και ζήλειες αναμεταξύ τους... 

Αλλά, να μην ξεχνούμε όλοι μας ότι αυτή η ψευδοσυμφωνία είναι η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων. Και να δούμε τότε πού θα κρυφτούν όλοι οι βραβευμένοι και οι εν αναμονή της μελλοντικής τους βράβευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου