Συγκλονισμένος σύζυγος: Βίαιες παρενέργειες μετά το εμβόλιο για την γυναίκα μου που τελικά δεν άντεξε...


12/11/2021

Ο δύστυχος άνδρας ακόμα δεν πιστεύει ότι έχασε την γυναίκα του με τόσο ξαφνικό και βίαιο τρόπο. 

Ο δημοσιογράφος Pascal Praud απορεί που κανείς από τα ΜΜΕ δεν μιλά για τις παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού. Έτσι, αποφάσισε να το πράξει ο ίδιος, κάθε Παρασκευή. Στην εκπομπή του στο CNews, κάθε άνθρωπος που έχει υποστεί παρενέργειες, θα έχει τον λόγο. Όπως λέει, είναι ατελείωτα τα μηνύματα που έλαβε από ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν αυτές τις παρενέργειες. 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Eric Lefevre, του οποίου η γυναίκα πέθανε εξαιτίας των παρενεργειών. Σύμφωνα με την μαρτυρία του

η Stephanie Lefevre ήταν υγιέστατη. Τέλη Αυγούστου 2021 εμβολιάστηκε και με τις δύο δόσεις Pfizer. Και μετά άρχισαν οι παρενέργειες, στην αρχή όχι τόσο ανησυχητικές, ζαλάδα, ανισορροπία κ.ά.. Δυστυχώς όμως η υγεία της γυναίκας καταρρακώθηκε. Είχε πλέον να αντιμετωπίσει την νόσο Κρόιτσφελτν-Γιάκομπ. Το νευρικό σύστημα της μητέρας δύο παιδιών κατέρρευσε ραγδαία. Πέθανε στις 10 Νοεμβρίου 2021.

"Είμαι σοκαρισμένος, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ βίαια. Η γυναίκα μου ήταν υγιής και δυναμική" λέει ο άτυχος άνδρας. "Είναι λογικό να αμφιβάλλω για το εμβόλιο και να το συνδέω με τον θάνατο της γυναίκας μου". 

Για την Stephanie Lefevre διενεργείται αυτοψία. (Πηγή:lemediaen442.fr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου