Βίντεο-Εικόνες από Θεσσαλονίκη: 48ωρη απεργία πείνας Κυπρίων φοιτητών έναντι τουρκικού προξενείου - Έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο

Προσπαθήσαμε να γράψουμε στον πίνακα τα ονόματα όλων των ελληνικών χωριών στα Κατεχόμενα. Δεν χωρούσαν... Δήλωση των Κυπρίων φοιτητών,
με την πίκρα να στάζει από την καρδιά στην φωνή τους
13/11/2022

Αντικατοχικές εκδηλώσεις και απεργία πείνας από τους Κυπρίους φοιτητές (Π.Ε.Ο.Φ) στην Θεσσαλονίκη, 13-15 Νοεμβρίου. Η ψυχή τους φωνάζει κατά της τουρκικής εισβολής και της παράνομης κατοχής της Κύπρου μας.

Καταγγέλλουν τους Τούρκους, αλλά δεν διστάζουν να στηλιτεύσουν και την ελληνική, εγκληματική για το έθνος μας, συμπεριφορά:

Από Πρόσφυγας... Τουρίστας

1)Μόνο το 2005 το ψευδοκράτος εισέπραξε από τους Ελληνοκύπριους τουρίστες 35.000.000 λίρες: 

35.000.000 = 35.000.000 σφαίρες

Για να δολοφονήσουν έναν ακόμα Σολωμού. 

2)Η επίδειξη των επίσημων εγγράφων της κυπριακής δημοκρατίας αναγνωρίζει έμμεσα την ύπαρξη και λειτουργία του κατοχικού καθεστώτος.

3)Οι συνεχείς μεταβάσεις στα Κατεχόμενα οδηγούν στην έμμεση αναγνώριση των πολιτειακών δομών του ψευδοκράτους (αστυνομία, νόμοι, δικαστήρια, ασφάλειες αυτοκινήτων).

4)Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των Ελληνοκυπρίων που επισκέπτονται καζίνο στα Κατεχόμενα οδηγεί στην αιμοδότηση του ψευδοκράτους με μεγάλα χρηματικά ποσά που ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες. 

Οι Έλληνες που δίνουν τα λεφτά τους στα Κατεχόμενα, ατιμάζουν ξανά τα κορίτσια που βίασαν
οι Τούρκοι εισβολείς. 
5)Η Τουρκία απολαμβάνει πολιτικά οφέλη, εκμεταλλευόμενη τα θρησκευτικά αισθήματα των Ελληνοκυπρίων με σκοπό να προβάλει προς τρίτους τις δήθεν καλές διαθέσεις της. 

6)Ο μη υπαρκτός υγειονομικός έλεγχος στο ψευδοκράτος θέτει σε κίνδυνο τους επισκέπτες του και ολόκληρη την Κύπρο. 

7)Οι συνεχείς μεταβάσεις στα Κατεχόμενα για τουριστικούς λόγους συμβάλλουν στην υποβάθμιση του Κυπριακού Προβλήματος, από πρόβλημα εισβολής και κατοχής σε δικοινοτικό. 

8)Η τουριστικοποίηση του Κυπριακού Προβλήματος οδηγεί σε μια εγκληματική αποδοχή, άνευ προηγουμένου, των τετελεσμένων της εισβολής του 1974. 

Στην πραγματικότητα, οι Έλληνες της Κύπρου μας που κάνουν απεργία πείνας στην Θεσσαλονίκη, φωνάζουν το αυτονόητο. Έξω οι Τούρκοι από το νησί, από την Κύπρο μας. 

Γιατί η Κύπρος είναι Ελλάδα:


Και δεν φοβούνται να πουν: Δεν ξεχνώ!


Πρόγραμμα Αντικατοχικών Εκδηλώσεων:

13 Νοεμβρίου: 12.00 Έναρξη 48ωρης συμβολικής απεργίας πείνας έξω από το τούρκικο προξενείο στην Θεσσαλονίκη.

13-14 Νοεμβρίου: Διαφώτιση σε διάφορα σημεία της πόλης σχετικά με το Κυπριακό Εθνικό Ζήτημα. 

15 Νοεμβρίου: 12.00 Λήξη 48ωρης συμβολικής απεργίας πείνας. 

18.00: Εκδήλωση στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γρηγορίου Παλαμά έναντι της Μητρόπολης, με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή οικονομικής γεωγραφίας και γεωπολιτικής θεωρίας κ. Ιωάννη Μάζη. 

19.30: Πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους προς το τουρκικό προξενείο. Σημείο συγκέντρωσης: Διασταύρωση Τσιμισκή-Αγίας Σοφίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου