Η Σκιά, και ο Θουκυδίδης που κατακρίνει όσους υπακούν πρόθυμα εκείνους που τους εξουσιάζουν βάναυσα

3/4/2023

Είμαι μια σκιά από το μέλλον που επισκέπτομαι το παρόν σας.

Ανόητα ανθρωπάκια έχετε καταντήσει, ενώ πιστεύετε πως είστε σχεδόν θεοί.

Έχετε τεχνολογία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας σε φαγητό, πλύσιμο, διασκέδαση, μια τεχνολογία που σε λίγο θα αφήσει τους περισσότερους από εσάς άνεργους, φτωχοποιημένους, άστεγους, και ίσως το χειρότερο όλων, πνευματικά υπανάπτυκτους. Εσείς όμως απολαμβάνετε την ρηχότητα της εφήμερης αυτο-ικανοποίησής σας, τυφλοί κι αδέσποτοι μέσα σε συστήματα εξουσίας. 

Είμαι μια σκιά από το μέλλον, που βρίσκομαι στην πατρίδα σας. Ελλάδα την λένε. Ακόμα. Μέχρι όμως εγώ να μεταμορφωθώ από σκιά σε άνθρωπο της δικής μου βέβαια εποχής, η πατρίδα σας δεν θα υπάρχει. Όχι με το όνομα Ελλάδα. Όχι με την έκταση που την γνωρίζετε εσείς. Το τίμημα που θα πληρώσει η Ελλάδα γιατί εσείς, τα τωρινά παιδιά της, έχετε πρόθυμα υποταχτεί στην πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικο-κοινωνική εξουσία, εντός κι εκτός των πυλών, αυτό το τίμημα θα είναι βαρύ και ανήκουστο, θα είναι το φυσικό επακόλουθο της τραγικής σας πορείας προς την επόμενη γενιά. Αυτή η πορεία θα είναι αιματηρή, πυώδης, θανατηφόρα, χωρίς επιστροφή. 

Αν ζούσε ο πρόγονός σας ο Θουκυδίδης, θα σας έλεγε: Δεν κατακρίνω αυτούς που θέλουν να σας εξουσιάζουν, αλλά εσάς που είστε τόσο πρόθυμοι να υποταχθείτε. 

Είμαι μια σκιά από το μέλλον και σας λέω ότι σε 50 χρόνια από τώρα, οι περισσότεροι από εσάς δεν θα ζείτε. Πολίτες και πολιτικοί και τραπεζίτες και θρησκευτικοί ηγέτες, όλοι θα έχετε λιώσει μέσα στο χώμα. Αλλά οι πράξεις σας θα έχουν εξολοθρεύσει το έθνος σας. Και το μεγαλύτερο βάρος ενόψει του επερχόμενου εθνικού ολέθρου και αφανισμού σας, πέφτει στις πλάτες των πολιτών. 

Είμαι μια σκιά από το μέλλον και ταξίδεψα θεϊκώς για να βρεθώ στον τόπο σας, για να σας μαρτυρήσω την φρίκη που σαν ανίατη νόσος θα πέσει καταπάνω σας. Εξαιτίας σας, η επόμενη γενιά θα πιστεύει ότι οι Μακεδόνες είναι σλάβοι με αρχηγό τους τον Μεγαλέξανδρο, οι Βορειοηπειρώτες είναι Αλβανοί, οι Θρακιώτες και οι νησιώτες είναι Τούρκοι. 

Στους τόπους που τώρα είστε πλειοψηφία, δεν θα υπάρχουν απόγονοί σας. Αν κάποιοι καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από την εισβολή και επικράτηση των ξένων στην Ελλάδα, δεν θα θυμούνται τίποτα για την αρχέγονη πατρίδα τους την Ελλάδα. Επειδή το μυαλό τους θα είναι καμένο από τις βίαιες συνθήκες ζωής. 

Είμαι μια σκιά από το μέλλον και σας εξορκίζω, λοιπόν, αν θέλετε να σωθείτε, να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο το καθεστώς της σκληρής και αδυσώπητης πνευματικής τυραννίας που σας έχει επιβληθεί εδώ και δεκαετίες. Μόνο αν αντισταθείτε και δεν επιτρέψετε πια να σας μετατρέπουν, κάθε μέρα και περισσότερο, σε μαζανθρώπους, μόνο τότε θα μπορέσετε να αναστρέψετε την κάθοδό σας στον Κάτω Κόσμο. Να το ξέρετε, σ΄ αυτόν τον κόσμο αν βρεθείτε, θα είστε μόνοι, εγκαταλελειμμένοι, περιφρονημένοι, αιώνια αιωρούμενα σωματίδια ανάξια λόγου, ανάξια ακόμα και περιφρόνησης. 

* Η Σκιά μπορεί να είναι δημιούργημα της φαντασίας, μπορεί να είναι φόβος, αλλά και η πραγματικότητα που οδηγεί με μαθηματική, και όχι λογοτεχνική, ακρίβεια στον αφανισμό του έθνους των Ελλήνων.  Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου