Έξαλλοι οι Βούλγαροι με το γερμανικό κοινοβούλιο που αναγνωρίζει "μακεδονική" ταυτότητα στους Σκοπιανούς


17/6/2023

Αισχρό και ανθελληνικό ψήφισμα του γερμανικού κοινοβουλίου που αφήνει αδιάφορους τους Έλληνες πολιτικάντηδες, ενώ κάνει έξαλλους τους Βούλγαρους. 

Οι Γερμανοί, σε επίσημο επίπεδο, έχουν φαγωθεί να αναγνωρίσουν "μακεδονική" ταυτότητα, "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονικό" πολιτισμό στους Σκοπιανούς. 

Το γερμανικό κοινοβούλιο, μέσα στα πλαίσια της εντατικής του προσπάθειας να ενταχθούν τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξέδωσε ψήφισμα την Πέμπτη, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα echedoros.blog, με το οποίο αναγνωρίζουν τα πάντα υπέρ των Σκοπιανών. 

Βάσει αυτού του ψηφίσματος, οι Σκοπιανοί, έχουν "μακεδονικό" πολιτισμό, που στηρίζεται στην "μακεδονική" τους γλώσσα και φυσικά είναι αυτοί που έχουν την "μακεδονική" ταυτότητα. 

Οι Βούλγαροι είναι έξαλλοι με τους Γερμανούς, απορρίπτουν το ψήφισμα και φωνάζουν προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι αυτοί οι πραγματικοί "Μακεδόνες". Αυτό σημαίνει ότι θα βάλουν βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

Από την πλευρά της η Ελλάδα δεν κάνει απολύτως τίποτα. Τα αποδέχεται όλα με μία εγκληματική σιωπή, αφήνει τους Βούλγαρους, τους Σκοπιανούς και τους Γερμανούς να φιλονικούν μεταξύ τους για το ποιος έχει την "μακεδονική" ταυτότητα και γλώσσα. 

Η Ελλάδα συμπεριφέρεται εναντίον του ίδιου του έθνους της, αποδέχεται την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών που σαν σήμερα, το 2018, την υπέγραψαν Τσίπρας και Ζάεφ, και αφήνει να χαθεί η χιλιόχρονη ελληνική ιστορία της Μακεδονίας μας. 

Σε λίγα χρόνια, κανείς δεν θα ξέρει ή δεν θα θυμάται ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου