Γαλλικό ΜΜΕ: Η Ελλάδα σε τερματική φάση - Ο Μητσοτάκης συμπεριφέρεται σαν μονάρχης και μοιράζει "δώρα"...


 19/9/2023

 Όλοι αναρωτιούνται πώς όλες αυτές οι φυσικές συμφορές πέφτουν ταυτόχρονα σε μια χώρα: την ΕΛΛΑΔΑ;  

Προφανώς η απάντηση του πρωθυπουργού είναι φυσικά: «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» και θα δούμε γιατί.

 Όλοι οι εκρηκτικοί άνθρωποι είναι εκεί για να χειροκροτήσουν και να επιστρέψουν στους καναπέδες τους για μια επιπλέον συνεδρία πλύσης εγκεφάλου. 

 Η αλήθεια πρέπει να αναζητηθεί με τόλμη, μια και δεν μας αποκαλύπτεται μόνη της.

Η τελευταία του δήλωση είναι το σχέδιο για ένα νέο σύνταγμα με πρότυπο την «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» του Claus Schwab, του αυτοαποκαλούμενου προέδρου του «Economic Forum» και του σατανικού πατέρα του Trudeau, Macron και φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωθυπουργού, που εκλέχθηκε με 41% χάρη στην «Predator» την εταιρεία που επιτρέπει σε διεφθαρμένους προέδρους να κερδίζουν με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό. Ο κ. Μητσοτάκης του χάρισε δώρα 80 εκατ. ευρώ μετά τις εκλογές χωρίς αποδείξεις και αποκλειστικά με δική του απόφαση σαν μονάρχης.  

Η χώρα καταστρέφεται από εμπρησμούς, αφήνοντας ούτε ένα στρέμμα καλλιεργήσιμης γης, βάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε κατάσταση απόλυτης εξαθλίωσης, χωρίς να ξέρουν πού να στραφούν. Η κλιματική αλλαγή επανεμφανίζεται ξανά και η λύση είναι η εγκατάσταση χιλιάδων ανεμογεννητριών, η αγορά των οποίων γίνεται πριν ξεσπάσουν οι πυρκαγιές.

Η συνεισφορά τους είναι περίπου 2 με 3% των τοπικών αναγκών και η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι μεταφερόμενη. Άκυρη λειτουργία εκτός από την τσέπη του χορηγού. 

Δεν μπορούν να ξεκινήσουν ταυτόχρονα 300 σημεία πυρκαγιάς στην Αττική χωρίς αυτό να οργανώνεται από τον εσωτερικό εχθρό που υπάρχει παντού χάρη στον τεράστιο αριθμό των μεταναστών που συρρέουν καθημερινά χωρίς κανέναν έλεγχο και που κυκλοφορούν ελεύθερα προκαλώντας πολλά εγκλήματα, δολοφονίες και βιασμούς, χωρίς κανένα εμπόδιο.  

Στο μεταξύ, ο Πρωθυπουργός δέχεται τον κ. Ζελένσκι όταν αρνείται τη ρωσική συνεισφορά για δύο γιγάντια canadair ικανά να σβήσουν τη φωτιά σε λίγες ώρες και τη βοήθεια της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Στην ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου, του μοναδικού αντιπάλου στη Βουλή, πού πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ που χορηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για τη διαχείριση πυρκαγιών, η απάντηση είναι ότι πρόκειται να λάβουμε μέτρα για το μέλλον. Γιατί προφανώς, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος. Δεν θεωρεί ότι ευθύνεται, αντίθετα συγχαίρει τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για το κουράγιο τους, όταν αποκόπηκαν τα σημεία νερού σε αρκετά σημεία, εμποδίζοντας έτσι τους εθελοντές να φέρουν εις πέρας το έργο τους. 

Όταν οι τεράστιες πλημμύρες εμφανίζονται να καταστρέφουν χιλιάδες εκτάρια, βρίσκει την ευκαιρία να συγκαλέσει τους υπουργούς του για να καθορίσουν το κείμενο του νόμου που αφορά τους γάμους ομοφυλόφιλων και τη δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών.

 Το ίδιο επιχείρημα της «κλιματικής αλλαγής» αναφέρεται όταν το 1955 η ίδια καταστροφή δεν γνώριζε ακόμη αυτού του είδους τις ανοησίες. 

Το ίδιο ερώτημα ,για τα εκατομμύρια €, κατέβαλε και η Ε.Ε. και δεν υπάρχει απάντηση, όταν ο πρωθυπουργός και της πιο άθλιας ακόμα χώρας θα είχε παραιτηθεί χωρίς συζήτηση. Αυτός όμως όχι, θέλει να μείνει στον θρόνο του μέχρι την ολική εξαφάνιση αυτής της όμορφης χώρας. 

Τα θύματα των καταστροφών που έχουν χάσει τα πάντα συρρέουν στις μεγάλες πόλεις όπου τους παραδίδεται ένα εισιτήριο γεύματος και ένα μέρος για να κοιμηθούν περιμένοντας να βρουν θέση σε ένα αεροπλάνο για Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία ή οπουδήποτε εκτός από την επιστροφή στη γη τους.

Και εγώ ο ίδιος βρέθηκα στην ίδια κατάσταση με την έλευση της στρατιωτικής χούντας το 1967, μια καταστροφή που δεν ήταν φυσική αλλά πολιτική. Πήρα το αεροπλάνο για το Παρίσι περιμένοντας καλύτερες μέρες. Από το 1967 έως το 1980, οι μουσικές σπουδές στην École Normale και η έρευνα στη Σορβόννη μου επέτρεψαν να υποβάλω αίτηση στην Όπερα του Παρισιού και στο Εθνικό Ανώτερο Ωδείο ως πιανίστας. 30 χρόνια καριέρας με 10 δίσκους συνθέσεών μου έχουν στέψει τις προσπάθειές μου.  

Να δώσω συγχαρητήρια στον εαυτό μου; Όχι, γιατί αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι να βλέπω την ευημερούσα χώρα μου να κυβερνάται από Έλληνες και τον εαυτό μου να είμαι ξανά «Έλληνας» και όχι «ξεριζωμένος Έλληνας».

 Το άρθρο έγραψε ο yorgos delphis - Πηγή:agoravox.gr (φωτογραφίες από ertnews)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου