“Macedonia Love Story”, το βίντεο Σκοπιανών που προωθείται στον ΟΗΕ


11/9/2023

Το βίντεο «Μακεδονική Ιστορία Αγάπης»/ “Macedonia Love Story” που αποτελείται από περίπου 450 φωτογραφίες, που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές του κράτους των Σκοπίων ως «Μακεδονία»,

ιστορικά μνημεία, εκκλησίες, μοναστήρια, ήθη, έθιμα,\φορεσιές, προβλήθηκε πριν από τρεις ημέρες στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, γράφει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Όπως σημειώνεται, συγγραφέας και δημιουργός της ιστορίας του βίντεο είναι η  Γκόνσα Περούνκοφσκα, η οποία περιλάμβανε τους φωτογράφους  Γκόραν Αναστασόφσκι,  Νάσε Ποπόφ, Μπιλιάνα Γιουρούκοφσκι,  Βλαντιμίρ  Γιοβανόφσκι κ.α.

Η μουσική που παίζει στο παρασκήνιο του video story είναι του Ομίλου «Sintesis» και του Ντάγκαν Νταουτόφσκι Κουαρτέτ.

Το «Macedonian Love Story» παρήχθη υπό την αιγίδα του «Μακεδονικού Εθνικού Συμβουλίου» από την Ελβετία. Πηγή: echedoros.blog

Δυστυχώς, και η συγκεκριμένη ελληνική ιστοσελίδα, όπως όλα τα συστημικά ΜΜΕ μας, αποκαλεί τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", ενώ δολοφονείται, σταθερά και όλο και πιο γρήγορα, η Μακεδονία μας. Και το έθνος μας ολόκληρο. Βασικοί ένοχοι της εθνοκτονίας μας, οι Έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι και οι αυλικοί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου