Νέα μελέτη από κρατική νορβηγική υπηρεσία καταρρίπτει την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή

 

 13/10/2023

Μία νορβηγική υπηρεσία, όχι τυχαία, αλλά κρατική (!), δημοσιεύει μία μελέτη που καταρρίπτει τον μύθο της ανθρωπογενούς "κλιματικής αλλαγής".

«Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι η επίδραση των ανθρωπογενών εκπομπών CO2 δεν φαίνεται να είναι επαρκής για να προκαλέσει συστηματικές αλλαγές στο μοτίβο των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας», διαπίστωσε η έρευνα από την Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας.  

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε από τη Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας κατέρριψε τον μύθο ότι η «κλιματική αλλαγή» προκαλείται από ανθρωπογενείς εκπομπές.  

Τον Σεπτέμβριο, η Statistics Norway, το εθνικό στατιστικό ινστιτούτο της Νορβηγίας και ο κύριος παραγωγός των επίσημων στατιστικών της, δημοσίευσε μια μελέτη με τίτλο "Σε ποιο βαθμό αλλάζουν τα επίπεδα θερμοκρασίας λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου;"

"Τα τυπικά κλιματικά μοντέλα απορρίπτονται από δεδομένα χρονοσειρών για τις παγκόσμιες θερμοκρασίες", αναφέρει ευθαρσώς η περίληψη της έρευνας.  

Η εισαγωγή επισημαίνει ότι «ένα βασικό ερώτημα είναι εάν αυτή η τάση είναι μέρος ενός κύκλου ή εάν το μοτίβο θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποκλίνει συστηματικά από προηγούμενες διακυμάνσεις».  

Ακόμα κι αν μπορούσαν να ανιχνευθούν θερμοκρασίες μεγάλης κλίμακας, «παραμένει μια δύσκολη πρόκληση να προσδιοριστεί πόσο μεγάλο μέρος αυτής της αλλαγής οφείλεται στις αυξανόμενες ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και άλλων αερίων του θερμοκηπίου».  

«Αυτή τη στιγμή φαίνεται να υπάρχει υψηλός βαθμός συναίνεσης μεταξύ πολλών επιστημόνων του κλίματος ότι η αύξηση της θερμοκρασίας τις τελευταίες δεκαετίες είναι συστηματική (και εν μέρει προκαλείται από τον άνθρωπο),» σημειώνει η Στατιστική Υπηρεσία της Νορβηγίας, προσθέτοντας: «Αυτή είναι σίγουρα η εντύπωση που δίνεται από τα mainstream media».

 Η έρευνα επισημαίνει ότι σε αντίθεση με την αφήγηση ότι η μεγαλύτερη υπερθέρμανση του πλανήτη σημειώθηκε μετά το 1950, «οι ανακατασκευές της θερμοκρασίας δείχνουν ότι υπάρχει μια τάση «θέρμανσης» που συνεχίζεται για περίπου 400 χρόνια». Πριν από τα τελευταία 250 χρόνια, μια τέτοια τάση θα μπορούσε να οφείλεται μόνο σε φυσικά αίτια».  

Σε αντίθεση με τις προειδοποιήσεις των πολιτικών και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης για την αύξηση της θερμοκρασίας, νέα έρευνα δείχνει ότι «οι υψηλότερες θερμοκρασίες ήταν ο κανόνας σε προηγούμενες περιοχές των τελευταίων 4.000 ετών, συμπεριλαμβανομένων αιώνων με θερμοκρασίες σχεδόν 1°C υψηλότερες από τη δεκαετία (2001-2010). )»  

«Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι η επίδραση των εκπομπών CO2 που προκαλούνται από τον άνθρωπο δεν φαίνεται να είναι επαρκής για να προκαλέσει συστηματικές αλλαγές στο μοτίβο των διακυμάνσεων της θερμοκρασίας», καταλήγει η μελέτη. «Με την τρέχουσα κατάσταση των γνώσεων, φαίνεται επομένως αδύνατο να προσδιοριστεί πόσο από την αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται στις εκπομπές CO2».

Η έρευνα της Νορβηγίας, αν και ίσως εκπλήσσει όσους παρακολουθούν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για όσους έχουν παρακολουθήσει στενά την επιστήμη της «κλιματικής αλλαγής» σε αντίθεση με τις αριστερές αφηγήσεις. 

 Ο Gregory Wrightstone, εκτελεστικός διευθυντής του CO2 Coalition, ενός οργανισμού αφιερωμένου στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τον ρόλο του διοξειδίου του άνθρακα στο κλίμα, μίλησε πρόσφατα με το LifeSiteNews για να αμφισβητήσει τον ισχυρισμό ότι οι επιστήμονες έχουν συναίνεση για την κλιματική αλλαγή.  

Αποκάλυψε ότι η υποτιθέμενη «συναίνεση» των επιστημόνων είναι «κατασκευασμένη» και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν δέχονται επιστήμονες με απόψεις που έρχονται σε αντίθεση με τη «συναίνεση» στα δίκτυά τους επειδή ισχυρίζονται ότι η «επιστήμη» αφορά την «κλιματική αλλαγή». 

Παρά τα συντριπτικά στοιχεία για το αντίθετο, πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να διαιωνίζουν την αφήγηση ότι υπάρχει κλιματική κρίση και οι εκπομπές άνθρακα πρέπει να μειωθούν για να «σωθεί» ο πλανήτης.  

Ως αποτέλεσμα, χώρες σε όλο τον κόσμο υιοθετούν ακραία νομοθεσία υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τον περιορισμό της χρήσης άνθρακα, η οποία επηρεάζει αρνητικά την οικονομική ζωή των μέσων πολιτών. Πηγή: lifesitenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου