Η Βουλή των αθλίων: 25 Ιανουαρίου 2019 έκανε τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία". Αιώνια ντροπή!


25/1/2021-25/1/2019

Πιο μαύρη και από το μαύρο εκείνη η μέρα. Μια χούφτα πολιτικάντηδες, χωρίς την λαϊκή εντολή, έσφαξαν την χιλιόχρονη ιστορία της Μακεδονίας μας! Και μέχρι σήμερα ανταλλάσσουν μεταξύ τους επαίνους! Γιατί, ως τώρα, παραμένουν ατιμώρητοι. Γιατί τον μίζερο και κατά του έθνους εχθρικό βηματισμό τους, ακολουθεί και η τωρινή κυβέρνηση. Έτσι, όταν λέμε Τσίπρας, εννοούμε και Μητσοτάκης,  κι όταν λέμε Μητσοτάκης, εννοούμε και Τσίπρας. 

153+1 μαχαιριές. 25 Ιανουαρίου 2019. Από εκείνη την ημέρα, το αίμα δεν σταμάτησε να στραγγίζει από την καρδιά και το μυαλό μας. Σέρνεται η ψυχή μας σε κολασμένες καθημερινότητες. Και τα λογικά μας ταράζονται, γιατί από τότε μέχρι σήμερα, οι πολιτικάντηδες μάς χλευάζουν, μάς περιθωριοποιούν, μάς μαχαιρώνουν, πάντα γελαστοί οι ίδιοι, πάντα χλιδιασμένοι, πάντα με τις τσέπες γεμάτες και το μυαλό άδειο από εθνικά ιδεώδη. 

Ευτυχισμένοι - Μόλις ονόμασαν επισήμως τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία".
Δεν είχαν την λαϊκή εντολή, οι Έλληνες μάτωσαν στα συλλαλητήρια,
φωνάζοντας ΟΧΙ στην ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών!

Μαχαίρια: Κοφτερά εργαλεία με λεπίδα και λαβή. Σε πολλά σχήματα και ποιότητες. Αιώνες πριν, σχεδόν στην παλαιολιθική εποχή, ξεκίνησαν οι άνθρωποι να τα χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους. Οι λογικοί άνθρωποι, για την ικανοποίηση ζωτικών αναγκών της επιβίωσης. Οι παράλογοι άνθρωποι, δολοφόνοι και κακοποιοί κάθε είδους, για την ικανοποίηση των προσωπικών, άγριων, βίαιων επιθυμιών και αναγκών τους.

Πώς χαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που κρατούν κοφτερά μαχαίρια στα χέρια τους και τα μπήγουν στις σάρκες της Ελλάδος, της Μακεδονίας; Πώς χαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που ξεσκίζουν την ψυχή, το μυαλό, αλλά και, με κατάχρηση της εξουσίας τους, το κορμί των Ελλήνων, των Μακεδόνων;

Ως "Μακεδόνα" από την "Μακεδονία" παρουσιάζει ο Ζάεφ τον εαυτό του δύο χρόνια μετά την ψευδο-συμφωνία, την οποία καταπατούν οι σλάβοι
και τιμούν οι πολιτικοί της Ελλάδος με αρχηγό τον Μητσοτάκη... 

Υπάρχουν ή θα υπάρξουν ποτέ νεογέννητες λέξεις ικανές να εκφράσουν την βαριά, ανιστόρητη, επαίσχυντη ήττα που υπέστη η πατρίδα μας, και ματώθηκαν τα χώματά της, και μαύρισαν οι σελίδες της ιστορίας της; Σε καιρό ειρήνης! Το 2018 δεν έγινε πόλεμος. Ούτε τώρα, το 2019, γίνεται πόλεμος. Όμως, τότε, γιατί η εξουσία της βουλής πήρε τα μαχαίρια της και ξερίζωσε τις καρδιές μας; Γιατί έδωσε σε ξένο την ιερή ιστορία της Ελλάδος, το άγιο όνομα της Μακεδονίας και το αγνό αίμα των ηρώων που θυσιάστηκαν για την λευτεριά μας; Γιατί, ω ναι, για την δική μας λευτεριά θυσιάστηκαν, ενώ η εξουσία της σημερινής βουλής θα παραδώσει στις επόμενες γενιές προδομένη Μακεδονία, ανταριασμένη Ελλάδα, και υποδούλωση.

Λεπίδες, λαβές, μεγάλα ή μικρά, όλων των ειδών τα μαχαίρια της σύγχρονης εποχής τα κράτησαν στα ανίερα χέρια τους 153 + 1 άνθρωποι, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα σηκώσουν και να τα μετατρέψουν, σε καιρό ειρήνης, σε μαχαιριές που με πρωτάκουστη, βίαιη, δολοφονική ορμή μπήχτηκαν στην καρδιά της Μακεδονίας, στην ψυχή της Ελλάδος, κι έσφαξαν κάθε μα κάθε λογική, και μάτωσαν κάθε μα κάθε ηρωική σελίδα του παρελθόντος.

153 + 1 μαχαιριές – 153 + 1 ονόματα

Αυτά υπάρχουν, και για πάντα θα υπάρχουν, σε ένα χαρτί απάνω, για να εκφράζουν την δική τους επιτυχία και την δική μας ταπείνωση. Μια συμφωνία που αποκαλείται «Συμφωνία των Πρεσπών», κι έγινε νόμος του κράτους και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου 2019. Περήφανος και ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, έβαλε και δαύτος το όνομά του, για να επισημοποιηθεί η «συμφωνία» και να ολοκληρωθεί το έγκλημα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού, εις βάρος μιας μακραίωνης ένδοξης ιστορίας. 153 + 1 μαχαιριές. 


                Προφητείες του Αγίου Κοσμά σε πόλεις της Μακεδονίας

 -Το ποθούμενο θα ΄ρθει, όταν έρθουν δύο πασχαλιές μαζί. (Η προφητεία αυτή πραγματοποιήθηκε το 1912, όταν συνέπεσαν Πάσχα και Ευαγγελισμού μαζί, οπότε ελευθερώθηκε η Μακεδονία).

 -Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θα σώσεις, όταν έλθουν τα χαλεπά χρόνια! (Σιάτιστα)

 -Καλότυχοι σεις, οι οποίοι ευρέθητε εδώ πάνω εις τα ψηλά βουνά, διότι αυτά θα σας φυλάξουν από πολλά δεινά. Θα ακούτε και δεν θα βλέπετε τον κίνδυνο. Τρεις ώρες ή τρεις μέρες θα υποφέρετε. (Σιάτιστα)

 -Θα ΄ρθει καιρός να σας πάρουν οι εχθροί σας και την στάχτη από την φωτιά, αλλά σεις να μην αλλάξετε την πίστη σας, όπως θα κάμνουν οι άλλοι. (Σιάτιστα)

 -Το κακόν θα έλθει μέχρι τον Σταυρόν και δεν θα μπορέσει να πάει κάτω. Μη φοβηθείτε. Μη φύγετε από τα σπίτια σας. (Γρεβενά) (Η προφητεία αυτή πραγματοποιήθηκε το 1940).

 -Όταν θα πέσει ο κλώνος (που είναι στημένος ο Σταυρός), θα γίνει μεγάλο κακόν, που θα έλθει από το μέρος, όπου θα δείξει ο κλώνος. Και, όταν θα πέσει το δένδρον, θα γίνει ένα μεγαλύτερον κακόν. (Άγιος Κοσμάς Γρεβενών) (Πράγματι το 1940 που έπεσε ο κλώνος ήλθαν οι Ιταλοί, και όταν έπεσε το δένδρο η περιοχή καταστράφηκε από τον εμφύλιο το 1947).

 -Ξένος στρατός θα έλθει, Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει.

-Θα ΄ρθει και μια φορά ασκέρι ξένο που τον Χριστό θα πιστεύει. Αλλά σεις δεν θα το ξέρετε. (Αυτές οι δύο προφητείες πιστεύουμε ότι πραγματοποιήθηκαν, όταν οι Βούλγαροι κομιτατζήδες και σήμερα οι σκοπιανοί διεκδικούν την Μακεδονία).

Ο Άγιος Κοσμάς περπάτησε στους νομούς της Μακεδονίας, δίδαξε και προφήτευσε, εμψύχωσε και γέμισε με αγάπη τους Έλληνες, ώστε αυτοί να αντέχουν τα δεινά και να αγωνίζονται για την αγάπη του Χριστού και την ελευθερία του Γένους. Πήγε σε πολλές πόλεις των νομών Φλωρίνης, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών, Πιερίας, Χαλκιδικής, Καβάλας, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

 Ακούραστα και με επιμονή, αυτή η Άγια Μορφή, ο Πατρο-Κοσμάς όπως τον αποκαλούσαν οι σκλαβωμένοι Έλληνες, κήρυττε τον Λόγο του Θεού, και δεν δίσταζε να κατονομάζει τα κακά που διέπρατταν οι εχθροί του Γένους, μα ακόμα και παππάδες που κανονικά θα έπρεπε να φωτίζουν τους ταλαιπωρημένους Έλληνες. Ξεσήκωνε τους σκλαβωμένους να μάθουν γράμματα, γιατί μόνο έτσι θα ήταν άξιοι και ικανοί να αποδείξουν την αγάπη τους για τον Κύριο και για την Πατρίδα.

Ο Πατρο-Κοσμάς δεν φοβήθηκε ούτε τον εχθρό ούτε τον ιερέα που δεν τιμούσε το ράσο του. Γιατί ήταν ο εκπρόσωπος του Θεού στην σκλαβωμένη γη των Ελλήνων και ο δουλευτής ο ακάματος του Έθνους.

Τελικά, συκοφαντήθηκε άσχημα από εβραίους, γιατί θίγονταν τα συμφέροντά τους, και απαγχωνίστηκε από τους τούρκους στις 24 Αυγούστου του 1779. Οι εχθροί τον γύμνωσαν και τον έριξαν στον ποταμό Άψο. Δεν σεβάστηκαν ούτε την ανθρώπινη φύση ούτε την άγια φύση του Πατρο-Κοσμά των Ελλήνων. 

Αποσπάσματα από το βιβλίο: 153+1 μαχαιριές στην καρδιά της Μακεδονίας-στην ψυχή της Ελλάδος

Δυστυχώς, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν έπραξε έτσι όπως όριζαν οι εντολές του έθνους, ούτε θυμήθηκε τον Πατροκοσμά των σκλαβωμένων Ελλήνων. Έβαλε και αυτός το δικό του μαύρο λιθάρι στην προδοσία της Μακεδονίας μας. 

Εμείς οι Έλληνες, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ποθούμενο θα ΄ρθει. Σε πείσμα των άθεων και απάτριδων καιρών. Δεν γίνεται αλλιώς, δεν θα επιτρέψει ο Θεός να χαθεί οριστικά η Μακεδονία, να σβήσει από τον χάρτη η Ελλάδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου